"Met broek op halfzeven mag klant niet buiten"

MECHELENDe Mechelse zussen Karin (57) en Oona (53) Smets hieven gisteren het glas op de dertigste verjaardag van Tess en Alibi, van wie de winkels broederlijk naast elkaar liggen in de Vleeshouwerstraat. "Met een broek op halfzeven of te lange mouwen mogen ze hier niet buiten."

 1. Drie stadsarbeiders verliezen job na illegaal feestje in café De Zwaan: “Een van hen bleek achteraf besmet met corona”
  PREMIUM
  Mechelen

  Drie stadsarbei­ders verliezen job na illegaal feestje in café De Zwaan: “Een van hen bleek achteraf besmet met corona”

  De stad Mechelen heeft de samenwerkingsovereenkomst met drie arbeiders verbroken. Reden? Het waren zij die enkele weken geleden met een aantal collega’s het verboden feestje in café De Zwaan organiseerden of bijwoonden. Een van hen had op dat ogenblik op doktersbevel in quarantaine moeten zitten en bleek achteraf ook effectief besmet met het coronavirus.
 2. Kim start bakkerij voor honden: “Koekjes en taarten waar je je niet schuldig over moet voelen”
  PREMIUM
  Mechelen/Sint-Katelijne-Waver

  Kim start bakkerij voor honden: “Koekjes en taarten waar je je niet schuldig over moet voelen”

  “Howl-o-ween” morgen in de Blauwhondstraat in Mechelen. Daar start een bakkerij voor… honden. Gedragstherapeute Kim Troch uit Sint-Katelijne-Waver zal er zelfs heuse verjaardagstaarten en kerststronken bakken voor viervoeters. “Gezonde koekjes waar je je niet schuldig over moet voelen”, verzekert ze. Verder verkoopt ze een unieke collectie spulletjes, zoals eveneens zelfgemaakte en samenhorende bandana’s en mondmaskers voor hond en baasje.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond