Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Meisje (9) gewond na val uit raam

MechelenIn de Leopoldstraat in Mechelen is dinsdagavond een negenjarig meisje uit het raam van een appartementsgebouw gevallen. Het kind raakte daarbij gewond, maar werd bij bewustzijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Van Mechelen tot Lier: op deze 7 tweedehandsbeurzen in de regio Mechelen doe je koopjes tijdens de maand oktober
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Mechelen tot Lier: op deze 7 tweede­hands­beur­zen in de regio Mechelen doe je koopjes tijdens de maand oktober

  Zoek jij nog een warm jasje voor je kroost nu de herfst in het land is? Verzamel je lp’s, boeken of voetbalshirts en ontbreekt er nog een stuk in je collectie? Onze redactie zocht voor jou alvast zeven tweedehandsbeurzen uit in de regio Mechelen, waar je daarvoor terechtkan tijdens de maand oktober. Van boeken in Mechelen tot speelgoed in Lier: op deze beurzen doe jij misschien wel de koop van je leven.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.