Voorzitter van J@M Zineb El Boussaadani geeft op 2 december de fakkel door aan Dirk Letens.
Volledig scherm
Voorzitter van J@M Zineb El Boussaadani geeft op 2 december de fakkel door aan Dirk Letens. © Groen Mechelen

‘Meester Dirk’ nieuwe voorzitter J@M

MechelenVoorzitter van J@M Zineb El Boussaadani geeft op 2 december de fakkel door aan Dirk Letens. Zijn missie: nog meer een kansenfabriekje maken van de Mechelse kinder- en tienerwerking.

 1. Mechelaar Rik De Sadeleer krijgt eigen plein aan Keerdokparking: “Eerbetoon aan fantastische voetballer en unieke sportverslaggever”
  PREMIUM
  Mechelen

  Mechelaar Rik De Sadeleer krijgt eigen plein aan Keerdokpar­king: “Eerbetoon aan fantasti­sche voetballer en unieke sportver­slag­ge­ver”

  Stad Mechelen heeft voortaan een Rik De Saedeleerplein, aan de voet van de nieuwe Keerdokparking. “We willen onze bekende Mechelaar, getalenteerde voetballer en unieke sportverslaggever eren vlak bij zijn geliefde stadion”, klinkt het. Dochters An en Mia De Sadeleer zijn maar wat fier: “We zijn blij dat onze vader hier altijd herdacht zal worden.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.