Verzamelaars kunnen zich tot 15 januari melden
Volledig scherm
Verzamelaars kunnen zich tot 15 januari melden © Speelgoedmuseum Mechelen

Mechels Speelgoedmuseum en Studio 100 zoeken Samson & Gert-verzamelaars voor expo

Studio 100 en Het Speelgoedmuseum in Mechelen slaan de handen in elkaar voor een exclusieve expo over het speelgoed van Samson & Gert en zoeken nog naar verzamelaars. In totaal zoeken ze zes fans die graag willen meewerken aan de tentoonstelling, die van begin februari tot en met begin mei 2020 te bezichtigen zal zijn. 

0 reacties

 1. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegouteerd door de voetbalwereld”
  Voetbal Vierde provinciale

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?