Charles Leclef van brouwerij Het Anker met een fles Gouden Carolus Classic.
Volledig scherm
Charles Leclef van brouwerij Het Anker met een fles Gouden Carolus Classic. © David Legreve

Mechels donkerrood bier van Het Anker: “Het was niet makkelijk, maar Gouden Carolus Classic is nu echt een klassieker”

Mechels donkerrood bier. Onder die benaming staat Gouden Carolus Classic gecatalogeerd als streekproduct. Het recept is van de oom van eigenaar van brouwerij Het Anker Charles Leclef. Het is zijn verdienste dat het bier nog bestaat. “Het Anker is de brouwerij van de Mechelaars en dat willen we nog versterken.”

1 reactie

 • Jozef Caverneels

  3 jaar geleden
  Maar weinigen kunnen hem schenken zoals het echt moet, ik heb het vroeger toen het in het begin uitkwam, geleerd van de meesterbrouwer zelf. En het is echt niet simpel. Goed geschonken is het een wijnbier van hoge klasse.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Onze weekendtips voor de regio Mechelen: bekerfinale in het vrouwenvoetbal, een benefietactie of een garageverkoop
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Onze weekend­tips voor de regio Mechelen: bekerfina­le in het vrouwen­voet­bal, een benefietac­tie of een garagever­koop

  Dit weekend kunnen we genieten van echt lenteweer. Tijd om een terrasje te doen dus of om gezellig in je tuin te relaxen. Maar er valt nog zoveel meer te beleven. Wij hebben voor jou de leukste activiteiten opgelijst in de regio Mechelen voor het weekend van 14 en 15 mei. Van de bekerfinale in het vrouwenfinale in Mechelen tot een garageverkoop in Bonheiden.