Hotel Van der Valk.
Volledig scherm
Hotel Van der Valk. © David Legreve

Mechelen Culinair verlengt ‘Roomservice’ met nieuwe topchefs

MechelenMechelen Culinair breit een vervolg aan ‘Roomservice’ na acht uitverkochte avonden in het Van der Valk-hotel, met nieuwe topchefs.

 1. Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”
  PREMIUM
  Putte

  Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”

  Putte krijgt in mei met Domein 94 een wijngaard langs de Bredestraat. Initiatiefnemers zijn ‘Romeo’ en manager van het vaccinatiecentrum in Putte Chris Van Tongelen, zijn broer Dave en buurman Koen Van Vaerenbergh. De eerste flessen worden eind 2024 verwacht, maar je kan als sympathisant nu al een wijnrank adopteren. “Om het plaatje compleet te maken, verhuizen de luxetenten van mijn tuin naar een plaatsje aan de wijngaard”, vertelt Chris.
 1. ‘Luistervitrines’ van Sigrid toveren lege etalages om tot minikunstexpo: “Op termijn komt er een kunstroute langs de vitrines”
  Mechelen

  ‘Luistervi­tri­nes’ van Sigrid toveren lege etalages om tot minikunst­ex­po: “Op termijn komt er een kunstroute langs de vitrines”

  Sigrid Nauwelaerts heeft een eerste ‘luistervitrine’ ingericht in de vitrine van De Groene Hond aan de Korenmarkt in Mechelen. Een aantal van haar keramische sculpturen staan er te pronken, maar Sigrid wil ook andere kunstenaars betrekken bij haar project. “Het doel is om een kunstroute uit te stippelen langs verschillende ‘luistervitrines’”, klinkt het.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen