Een uur lang tellen inwoners het verkeer in hun straat
Volledig scherm
Een uur lang tellen inwoners het verkeer in hun straat © David Legreve

Mechelaars tellen opnieuw verkeer in eigen straat tijdens ‘Straatvinken’: “Resultaten gebruiken voor onderzoek”

 1. Rupel Boom verliest ook in Ninove (1-0) en ziet kloof met barrageplaats groeien: “Jammer van gemiste penalty en niet gefloten fout bij goal”
  Voetbal eerste nationale

  Rupel Boom verliest ook in Ninove (1-0) en ziet kloof met barrage­plaats groeien: “Jammer van gemiste penalty en niet gefloten fout bij goal”

  Rupel Boom stond voor twee zespuntenmatchen in de strijd om het behoud, maar net als vorige week tegen Jong Antwerp gingen de Steenbakkers met het kleinste verschil onderuit: 1-0 werd het bij het al tot degradatie veroordeelde Ninove. Tot overmaat van ramp voor de troepen van trainer Nicaise boog Hoogstraten een 0-2 achterstand tegen Jong OHL om in een 3-2 zege en bedraagt de kloof met de barrageplaats intussen al zes punten. Mathematisch kan het nog, maar is de redding nog een realistische doelstelling?
 2. Uit eten met de kids: 5 restaurants in de regio Mechelen waar je welkom bent met het hele gezin
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 5 restau­rants in de regio Mechelen waar je welkom bent met het hele gezin

  Op restaurant gaan met kinderen kan een uitdaging zijn. Uren stilzitten is niet vanzelfsprekend voor een kind en vaak zijn ze kieskeurige eters. In deze vijf kindvriendelijke restaurants in Mechelen en omstreken kunnen ze naar hartenlust spelen of staat er van alles op het menu waar ze van gaan watertanden. Van aangepaste kindermenu’s tot springkastelen: hier geniet je samen met de kids van een heerlijk etentje.
  Mechelen