Mechelaar John Theunis schreef ‘Geruste Ziel’, over de zoektocht naar de betekenis en vervulling van het leven.
Volledig scherm
Mechelaar John Theunis schreef ‘Geruste Ziel’, over de zoektocht naar de betekenis en vervulling van het leven. © Uitgeverij Inkt

Mechelaar schrijft boek over zoektocht naar natuurlijke vrijheid

MechelenSinds enkele dagen ligt ‘Geruste Ziel’ in de boekhandel, het debuut van Mechelaar John Theunis (52). In het non-fictieboek vertelt hij over de zoektocht naar de betekenis en vervulling van het leven.

 1. Tattoos for charity brengt 1.620 euro op ten voordele van Natuurpark Rivierenland

  Tattoos for charity brengt 1.620 euro op ten voordele van Natuurpark Rivieren­land

  Liefhebbers konden zich van midden maart tot eind april laten tatoeëren door de tatoeëerders in opleiding van Rebels & Rustlers, de shop van voormalig KV Mechelen-kapitein Seth De Witte. Tijdens Erfgoeddag gingen de tatoeëerders zelfs live aan de slag in bibliotheek Het Predikheren. Ze plaatsten ter plekke negen dierentatoeages. De opbrengst van 1.620 euro gaat integraal naar Natuurpark Rivierenland. “Met dit soort samenwerkingen tonen onze vrienden van Rebels & Rustlers dat je de natuur in je buurt op heel wat verschillende manieren kan helpen. Dit initiatief op het snijvlak van cultuur en natuur draagt bij aan het draagvlak voor natuurbehoud in onze regio. Natuurpark Rivierenland is Rebels & Rustlers dan ook zeer dankbaar voor het aangegane engagement”, aldus Nils Iwens van Natuurpark Rivierenland.
  Mechelen
 2. GEHEIMEN VAN DE STADSGIDS. Het mysterieus Mechelen van Erwin Horckmans: “Hier werden mensen opgehangen, geradbraakt, gegeseld, gebrandmerkt, opgebrand en onthoofd”
  PREMIUM

  GEHEIMEN VAN DE STADSGIDS. Het mysterieus Mechelen van Erwin Horckmans: “Hier werden mensen opgehangen, gerad­braakt, gegeseld, gebrand­merkt, opgebrand en onthoofd”

  Niemand kent de trekpleisters van een stad beter dan de stadsgids, maar er is veel meer dan de platgetreden paden. Erwin Horckmans (56) van Mysterieus Mechelen vertelt ons over zes ‘verborgen’ must-sees in de stad van de Maneblussers. Kende je de mummie van de Heilig Damianus of de King Kong van Sint-Rombouts al? “Het zal je verbazen hoeveel mensen beweren dat ze een trol of geest in huis hebben.”
  Mechelen