Een impressie van de toekomstige site van Fluvius in Mechelen.
Volledig scherm
Een impressie van de toekomstige site van Fluvius in Mechelen. © studiebureau Arcadis-Made

Masterplan voor Fluvius voorziet groene parkomgeving met ruimte voor fietsers en voetgangers

MechelenNetbeheerder van elektriciteit en aardgas Fluvius heeft een masterplan klaar voor de ontwikkeling van zijn campus in Mechelen. Dat plan geeft aan hoe de site tussen de N16 en de Dijle zich tussen nu en 2030 zal ontwikkelen. Opvallend is dat er niet alleen een business centrum en living lab komen, maar dat het geheel wordt voorzien in een groene parkomgeving die ook toegankelijk zal zijn voor fietsers en voetgangers.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”
  voetbal eerste nationale

  Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”

  Gyamfi Kyeremeh verscheen vorige week voor de tweede keer in de basis bij Rupel Boom, maar ook de 26-jarige flankaanvaller, overgekomen van Knokke, slaagde er niet in het verschil te maken tegen Thes Sport (2-0-verlies). Uitstel is echter geen afstel en dus gaan de Steenbakkers, die overigens konden terugblikken op een sterke prestatie in Tessenderlo, opnieuw voor de winst bij het bezoek van SK Heist.