Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © David Legreve

Man riskeert 1 jaar cel na diefstal van geld uit kassa van café: “Hij heeft een ongezonde lust naar het plegen van misdrijven”

MechelenAbdellah B. uit Mechelen stond vandaag terecht voor de diefstal van 350 euro uit de kassa van een café. Het parket vorderde een celstraf van 1 jaar effectief. Onder meer omwille van zijn uitgebreid strafblad. 

 1. Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburgse titelrace: “Focus ligt op kampioenschap, toekomst is voor later”
  voetbal belgen in het buitenland

  Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburg­se titelrace: “Focus ligt op kampioen­schap, toekomst is voor later”

  Een titelstrijd krijg je moeilijk spannender dan in Luxemburg momenteel. Op drie speeldagen van het einde staan liefst drie ploegen bovenaan met evenveel punten. Onder hen ook Dudelange F91 met Hingenaar Kobe Cools (ex-Anderlecht en RWDM) in de ploeg. Maar Cools en zijn makkers hebben hun lot niet meer in eigen handen aangezien een van de concurrenten, Fola Esch, nog een match te goed heeft.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan