Spelers en trainers laten via een persconferentie weten dat ze niet meer in actie komen zolang hun lonen niet worden gestort.
Volledig scherm
Spelers en trainers laten via een persconferentie weten dat ze niet meer in actie komen zolang hun lonen niet worden gestort. © Foto Radio Reflex Mechelen

Malaise compleet bij Racing Mechelen

MECHELENNa een tumultueuze week lijkt de malaise bij Racing Mechelen nu helemaal compleet. Via een persconferentie laten de spelers en trainers weten dit seizoen niet meer aan de slag te gaan. Hun lonen zouden al meer dan drie maanden niet meer uitbetaald zijn. "Dit is een noodkreet", klinkt het.

 1. Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”

  Lukebakio tekent bij eerstenationaler Rupel Boom. Het zou nogal een stunt zijn van de Boomkes, maar het gaat natuurlijk niet om Rode Duivel en Hertha Berlijn-aanvaller Dodi (23), wel om diens jongere broer Levi (20). De snelle flankaanvaller maakt de overstap van derdenationaler Crossing Schaarbeek en ziet in Boom de ideale volgende stap in zijn carrière.
 2. Abderrahman El Gdali (SC Mechelen) blij met actieplan van KBVB rond discriminatie en racisme: “Mensen kunnen er alleen slimmer van worden”
  voetbal vierde provinciale

  Abderrah­man El Gdali (SC Mechelen) blij met actieplan van KBVB rond discrimina­tie en racisme: “Mensen kunnen er alleen slimmer van worden”

  De KBVB zet in samenwerking met Voetbal Vlaanderen en het Waalse ACFF een actieplan op in de strijd tegen racisme en discriminatie op onze Belgische voetbalvelden. Dat maakte de voetbalbond dinsdag bekend. Zo komt er een toegankelijk meldpunt, een inclusiemanager, een Diversity Board en een Nationale Kamer voor Discriminatie en Racisme.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen