Een beeld van Maanrock 2019
Volledig scherm
Een beeld van Maanrock 2019 © Joel Hoylaerts / Photo News

Maanrock wijkt uit naar parken: “Tweede zomer zonder kregen we niet over ons hart”

MechelenMaanrock keert deze zomer terug, maar het festival zal niet zijn zoals de Mechelaars dat kennen. Het stadsfestival krijgt een parkeditie met podia in onder meer de Kruidtuin en het Tinelpark. “Een tweede zomer zonder Maanrock kregen we niet over ons hart, maar podia op pleinen kunnen niet”, zegt de organisator.

 1. Stef Van Den Heuvel scoort vijf keer voor Nijlen dat Noordstar oppeuzelt (12-1) en verder bekert tegen Berg en Dal: “Tijd voor een echte test”
  Voetbal eerste ronde beker van belgië

  Stef Van Den Heuvel scoort vijf keer voor Nijlen dat Noordstar oppeuzelt (12-1) en verder bekert tegen Berg en Dal: “Tijd voor een echte test”

  Nijlen hield schietoefening tegen derdeprovincialer Noordstar dat de kwalificatie van de thuisploeg nooit in gevaar bracht. Verlinden (2), Paulissen (2), Van Der Heyden, Tuteleers en Bruyninckx scoorden hun deel van de goals, maar Stef Van Den Heuvel was de grootste slokop met vijf treffers, nog voor de rust. Volgende week wacht, na het oefenduel met Lyra-Lierse, nog een tweede test voor Nijlen in de beker tegen Berg en Dal, titelkandidaat in eerste provinciale.
 2. Versneld uitgebreid bodemonderzoek in woonsite De Naeyer na PFAS-verontreiniging: “De grootste gezondheidsrisico’s voor de bewoners worden onmiddellijk weggewerkt”
  Willebroek

  Versneld uitgebreid bodemonder­zoek in woonsite De Naeyer na PFAS-verontrei­ni­ging: “De grootste gezondheidsrisico’s voor de bewoners worden onmiddel­lijk weggewerkt”

  Er zal versneld een uitgebreid bodemonderzoek plaatsvinden in de woonsite De Naeyer in Willebroek. Dat meldt gemeente Willebroek, na nauw overleg met OVAM, het Agentschap Zorg & Gezondheid, de opdrachthouder van de Vlaamse regering en het kabinet van Minister van Omgeving Zuhal Demir. In juni raakte bekend dat er op de woonsite te hoge PFOS-waarden werden gemeten.