Regi Live krijgt de eer Maanrock 2022 af te sluiten
Volledig scherm
Regi Live krijgt de eer Maanrock 2022 af te sluiten © BELGAIMAGE

Maanrock lost alle namen van het Groot Podium: Regi Live sluit festivalweekend af

MechelenMechelen Feest vzw heeft alle Maanrock-namen voor het groot podium op de Grote Markt gelost. 

 1. ZOO Planckendael opent zaterdag ‘Orang-oetan Kingdom’: “Fantastische dieren waar we onze pere mee gaan zien”
  PREMIUM
  Muizen

  ZOO Plancken­dael opent zaterdag ‘Orang-oe­tan Kingdom’: “Fantasti­sche dieren waar we onze pere mee gaan zien”

  ZOO Planckendael heropent morgen zaterdag zijn Aziatische serre. De vogels en nachtdieren maakten er plaats voor ‘Orang-oetan Kingdom’, met de rosse mensapen als de belangrijkste bewoners. Ze verblijven er in een Indonesische jungle, buiten hebben ze verschillende eilanden tot hunner beschikking. Volgens curator zoogdieren Sarah Lafaut zijn het echte ontsnappingskoningin. “We gaan er onze pere mee zien.”
 2. Fietsenwinkel Chamizo zwaait fietshersteller en -expert Flor uit met zijn eigen T-shirtlijn: “Worden verkocht voor het goede doel”
  PREMIUM
  Sint-Katelijne-Waver

  Fietsenwin­kel Chamizo zwaait fietsher­stel­ler en -expert Flor uit met zijn eigen T-shirtlijn: “Worden verkocht voor het goede doel”

  Fietsenwinkel Chamizo Fietsen in Sint-Katelijne-Waver neemt binnenkort na 24 jaar afscheid van ervaren fietshersteller Florent ‘Flor’ Lambrechts (60) uit Herent, maar niet zonder dat onder de aandacht te brengen. De zaak verkoopt momenteel T-shirts met een portret van Flor op. De opbrengst van de verkoop gaat naar Kom op tegen Kanker. “Zo’n kanjer laten we niet zomaar vertrekken”, klinkt het bij Chamizo.
 3. Mechelaars ontdekken al fietsend en feestend nieuwe Margaretatunnel – verbindingsweg opent pas voor autoverkeer na extra veiligheidstesten
  PREMIUM
  Mechelen

  Mechelaars ontdekken al fietsend en feestend nieuwe Margareta­tun­nel – verbin­dings­weg opent pas voor autover­keer na extra veilig­heids­tes­ten

  Al fietsend en feestend ontdekten vele honderden Mechelaars het voorbije weekend de tangent, de gloednieuwe verbindingsweg tussen de Brusselsesteenweg en het Douaneplein. Nu er nog geen wagens door de Margaretatunnel rijden, kon er naar hartenlust worden gespeeld, gedanst, gestept en meer. Als de bijkomende veiligheidstesten afgerond zijn, gaat de tangent begin juli open voor het autoverkeer.
 4. Maanrock viert kwarteeuw met drie dagen hoofdpodium op Grote Markt: “Clouseau mag niet ontbreken op verjaardagsfeest”
  Mechelen

  Maanrock viert kwarteeuw met drie dagen hoofdpodi­um op Grote Markt: “Clouseau mag niet ontbreken op verjaar­dags­feest”

  Drie keer al vulden ze de Grote Markt in Mechelen tijdens Maanrock, eind augustus zakken Koen en Kris Wouters terug af naar de Dijlestad voor de jubileumeditie van het gratis stadsfestival. “Clouseau kon en mocht niet ontbreken, en sluit op vrijdag af op de Grote Markt. Speciaal voor onze 25ste verjaardag plannen we geen twee, maar drie dagen lang grote namen op ons hoofdpodium”, zegt voorzitter van Mechelen Feest, Kristof Calvo.