Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © TVA

Maandenlang eenrichtingsverkeer op Liersesteenweg

MechelenDe heraanleg van de fietspaden en stoepen van de Liersesteenweg gaat op maandag 30 mei de derde fase in. Tot het einde van de werken zal er nog maar in één richting over de verkeersas kunnen worden gereden.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. “Dat het geen insectenbeet was, had ik meteen door”: Slachtoffer (86) van vijftiger die voetgangers beschoot met loodjesgeweer getuigt
  PREMIUM
  Mechelen

  “Dat het geen insecten­beet was, had ik meteen door”: Slachtof­fer (86) van vijftiger die voetgan­gers beschoot met loodjesge­weer getuigt

  De raadkamer in Mechelen heeft dinsdag de aanhouding van Jean V.B. (51) verlengd met één maand. Sinds afgelopen weekend zit de vijftiger in de cel op verdenking van het beschieten van meerdere voorbijgangers met een loodjesgeweer. “Het voelde als een zware duw op mijn arm. Eerst dacht ik er niet over na, maar omdat het pijn bleef doen, wist ik meteen dat het niet goed was”, getuigt slachtoffer Jozef (86).