Lou met steun en toeverlaat Poussy: "Ik kan iedereen in eenzaamheid een huisdier aanraden."
Volledig scherm
PREMIUM
Lou met steun en toeverlaat Poussy: "Ik kan iedereen in eenzaamheid een huisdier aanraden." © Wannes Vansina

Lou blij met actieplan: “Eenzaamheid is een mooi woord, maar je moet iemand hebben om het tegen te zeggen”

MechelenTezamen tegen vereenzamen. Dat is de titel van een actieplan dat de stad Mechelen uitrolt tegen de ‘pandemie van eenzaamheidsgevoelens’ die een Mechelaar op de drie treft, een problematiek die ten gevolge van corona flink toeneemt. “Goed dat er nu aandacht voor is, want daarvoor werd er niet over gesproken en was eenzaamheid er ook”, getuigt ervaringsdeskundige Lou (68).

 1. KVM-huurling Arno Van Keilegom tekent driejarig contract bij Helmond Sport: “Grote blijk van waardering”

  KVM-huur­ling Arno Van Keilegom tekent driejarig contract bij Helmond Sport: “Grote blijk van waardering”

  Arno Van Keilegom (21) keert komende zomer niet meer terug bij KV Mechelen. De huurling was dit seizoen aan zijn eerste als prof toe en toonde zich bij de Nederlandse tweedeklasser Helmond Sport met negen goals en twee assists ook meteen bepalend. Beide partijen groeiden naar elkaar toe en aangezien Malinwa de optie in Van Keilegoms contract niet lichtte, stond niets een verbintenis voor drie jaar nog in de weg.
 2. Guido Van Limbergen stopt als keeperstrainer en wordt eerste video-analist van Racing Mechelen: “Belangrijke stap in verdere professionalisering”
  voetbal derde nationale B

  Guido Van Limbergen stopt als keepers­trai­ner en wordt eerste vi­deo-ana­list van Racing Mechelen: “Belangrij­ke stap in verdere professio­na­li­se­ring”

  Guido Van Limbergen maakt een carrièreswitch bij Racing Mechelen. De Juttenaar stopt na zeven seizoenen als keeperstrainer van het eerste elftal en wordt video-analist in het Oscar Vankesbeeckstadion. Een primeur voor Racing dat met de creatie van de functie in de trainersstaf een nieuwe stap zet in de verdere professionalisering van de club.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw