De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. De bestelwagen brandde echter volledig uit. De politie stelde een perimeter in. Er is een onderzoek opgestart naar brandstichting.
Volledig scherm
De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. De bestelwagen brandde echter volledig uit. De politie stelde een perimeter in. Er is een onderzoek opgestart naar brandstichting. © Tim Van der Zeypen

Lichte vrachtwagen uitgebrand, politie start onderzoek naar brandstichting: “Tweede uitgebrande voertuig op twee nachten tijd”

De politiezone Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart naar brandstichting. Dit weekend brandde verschillende voertuigen in Mechelen-Zuid uit. Zondagavond moesten de hulpdiensten uitrukken naar de Abeelstraat. Een lichte vrachtwagen van de stad Mechelen brandde er in verdachte omstandigheden uit.

1 reactie

 • Glenn Bodere

  2 jaar geleden
  Ge moet ni ver zoeken he, ik ben daar in de wijk opgegroeid, en er zijn altijd een paar jongeren dat de aap uithangen en zich willen laten opmerken bij hun vrienden, waarschijnlijk worden se niet opgepakt
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?