Onze bestelling bij Chili Beans: een heleboel potjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze bestelling bij Chili Beans: een heleboel potjes. © Wannes Vansina

LEKKER LOKAAL. Takeway: Hasta luego Chili Beans

MechelenSinds de zomer van 2018 bedient Chili Beans Mechelen van Mexicaanse lekkernijen, al is dat dan voorlopig noodgedwongen in de vorm van takeaway. Het groeide snel uit tot een van de favoriete adresjes van Véronique Leysen. Wij zochten uit waarom. Lees hier meer recensies. 

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Politie verbaliseert zeven fietsers
  Mechelen

  Politie verbali­seert zeven fietsers

  Zeven fietsers zijn door de politie van Mechelen-Willebroek afgelopen weekend geverbaliseerd. Vier van hen waren niet in orde met hun fietsverlichting. Ze kregen naast een boete ook nog een set fietslichtjes. “Op deze manier konden ze hun weg veilig verder zetten”, luidt het. De drie overige fietsers werden geverbaliseerd omdat ze met hun drieën langs de verkeerde kant van de rijbaan reden en zo tegen het fietsverkeer in reden. Dat gebeurde op de Guido Gezellelaan.
 1. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit