De leerlingen van TSM met hun weerstation.
Volledig scherm
De leerlingen van TSM met hun weerstation. © TSM

Leerlingen TSM bouwen weerstation in aartsbisschoppelijke tuin

De leerlingen van 5 Industriële Wetenschappen van TSM hebben samen met de Universiteit Gent een weerstation gebouwd in de tuin van het aartsbisschoppelijk paleis.

1 reactie

 • Gerd Deketelaere

  3 jaar geleden
  Heel erg fijn, een weerstation om de hoek!
 1. Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applauswissel deed veel deugd”
  voetbal tweede nationale B

  Dries Ventôse reageert met de voeten en helpt Racing Mechelen met twee goals voorbij Jong Beerschot (5-2): “Applaus­wis­sel deed veel deugd”

  De ene week is de andere niet. Vorige week voelde Dries Ventôse zich na het missen van enkele (wenkende) kansen nog verantwoordelijk voor het puntenverlies bij Lebbeke, maar zondagnamiddag kroonde hij zich alweer tot matchwinnaar voor Racing Mechelen. De Mechelaars gaven voor rust nog wel een 2-0-voorsprong uit handen tegen Jong Beerschot, maar in het slotkwartier trokken ze de zege helemaal over de streep, 5-2 werd het. Ventôse scoorde uiteindelijk twee keer tegen zijn ex-club en nam de applausvervanging én het open doekje van de thuisfans, daags na zijn drieëndertigste verjaardag, dankbaar aan.