De leerlingen van het vijfde jaar Toegepaste beeldende kunst van het Busleyden Atheneum campus Caputsteen maakten affiches voor de Jeugdboekenmaand. Ze zijn te zien in Het Predikheren.
Volledig scherm
De leerlingen van het vijfde jaar Toegepaste beeldende kunst van het Busleyden Atheneum campus Caputsteen maakten affiches voor de Jeugdboekenmaand. Ze zijn te zien in Het Predikheren. © Busleyden Atheneum campus Caputsteen

Leerlingen maken affiches voor Jeugdboekenmaand

MechelenGedurende de hele maand maart is het Jeugdboekenmaand. De leerlingen van het vijfde jaar Toegepaste beeldende kunst van het Busleyden Atheneum campus Caputsteen geven dit jaar extra kleur aan deze maand. Zo ontwierpen ze illustratieve posters voor de jeugdboeken van Toon Tellegen.

 1. Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdeprovincialer Sint-Amands: “Gedegouteerd door de voetbalwereld”
  Voetbal Vierde provinciale

  Voormalige Anderlecht-belofte Bilal Jellal (25) kiest voor vierdepro­vin­ci­a­ler Sint-Amands: “Gedegou­teerd door de voetbalwe­reld”

  Bilal Jellal was voorbestemd voor een mooie toekomst in het voetbal, maar zoals wel vaker draaide het ook voor de inmiddels 25-jarige Willebroeknaar anders uit. De voormalige Marokkaanse jeugdinternational behoorde in 2015 tot de beloftenkern van Anderlecht die de halve finale van de Youth League haalde, maar tot een profcarrière kwam het omwille van uiteenlopende redenen niet. Nu tekende de aanvallende middenvelder, ook aan de slag bij zaalvoetbaltweedeklasser Futsal Academy Antwerpen, bij vierdeprovincialer Sint-Amands.
 1. Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen
  Play

  Onhandige tuinman glijdt uit en laat alles vallen

 2. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt