MECHELEN Leerlingen van 6 ASO Sociale Activiteit 'Docu/film' en 'BimSemTeam' winnen de wedstrijd '#GeefMe1Minuut' van Unia
Volledig scherm
MECHELEN Leerlingen van 6 ASO Sociale Activiteit 'Docu/film' en 'BimSemTeam' winnen de wedstrijd '#GeefMe1Minuut' van Unia © David Legreve

Leerlingen BimSem winnen One Minute Award van UNIA

0 reacties

 1. Twee inbraken in hetzelfde appartementsgebouw
  Mechelen

  Twee inbraken in hetzelfde apparte­ments­ge­bouw

  De politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart naar een inbraak en een inbraakpoging in hetzelfde appartementsgebouw langs de Schuttersvest in Mechelen. Zo werd er onder meer ingebroken in een flat op de vierde verdieping en probeerden dieven hetzelfde te doen bij een flat op de tweede verdieping. Alleen geraakten ze hier dus niet binnen. Wel raakte telkens de deur beschadigd. Bij de inbraak in de flat op de vierde verdieping werd een geldsom gestolen. De daders worden momenteel opgespoord.
 2. Ursulinen kleurt paars als steun voor LGBTQIA-jongeren: “Mocht ik met hakken toekomen, er zou nogal commentaar komen. Dat doe ik dus niet”
  PREMIUM
  Mechelen

  Ursulinen kleurt paars als steun voor LG­BTQIA-jongeren: “Mocht ik met hakken toekomen, er zou nogal commentaar komen. Dat doe ik dus niet”

  Ursulinen Mechelen kleurde dinsdag paars naar aanleiding van de Internationale Dag Tegen Holebi- en Transfobie. De steun van zijn medeleerlingen betekende veel voor onder meer Yarni (16), een van de LGBTQIA-jongeren op de school. “Het is nog niet zo bespreekbaar als het zou moeten zijn”, leerde hij uit pijnlijke ondervinding. Al werd grote vooruitgang geboekt.