rr
Volledig scherm
© rr

Leden van grote cocaïnebende krijgen tot drie jaar effectief

Zeventien leden van een grote drugsbende zijn vandaag schuldig bevonden voor het verhandelen cocaïne. De bende was actief in verschillende Vlaamse provincies en had ruim honderd afnemers. Er werden celstraffen van drie maanden met uitstel tot drie jaar effectief opgelegd.

0 reacties

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Fransman wordt verdacht van drugstrafiek
  Mechelen

  Fransman wordt verdacht van drugstra­fiek

  Benjamin D. uit Frankrijk moest zich vandaag voor de rechter komen verantwoorden voor het transporteren van drugs. Hij werd in Mechelen tegengehouden door de politie tijdens een controle. Niet enkel was hij onder invloed van cannabis, hij had ook nog een hoeveelheid drugs op zak. Volgens het parket waren er daarom vermoedens van drugstrafiek. Het vorderde op zitting naast een celstraf van vier maanden ook nog een geldboete tot 400 euro effectief. Opdagen voor zijn proces deed de Fransman niet. Hij liet verstek gaan. Binnen de maand maakt rechter Theo Byl zijn vonnis bekend.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas