Foto David Legreve
Volledig scherm
© Foto David Legreve

Le petit théâtre: Frans totaalspektakel

 1. Spaanse fietsendief die 13 fietsen, een step en fietscomputer stal in Mechelen opgepakt tijdens controle: “Hij toonde bijzonder veel interesse in gestalde fietsen”
  Mechelen

  Spaanse fietsen­dief die 13 fietsen, een step en fietscompu­ter stal in Mechelen opgepakt tijdens controle: “Hij toonde bijzonder veel interesse in gestalde fietsen”

  Een 37-jarige Spanjaard zit momenteel in de cel voor het plegen van 13 fietsdiefstallen en de diefstal van een fietscomputer en elektrische step in Mechelen. De politie van Mechelen-Willebroek kon hem op donderdag 13 januari onderscheppen in de Stationsstraat. De diefstallen werden gepleegd van april tot december 2021.
 2. Verrassende keeperscarrousel bij Rupel Boom waar Nolle en Jouini moeten vertrekken en Juliaan Laverge (ex-Roeselare) tekent: “Mijn kans grijpen”
  voetbal eerste nationale

  Verrassen­de keeperscar­rou­sel bij Rupel Boom waar Nolle en Jouini moeten vertrekken en Juliaan Laverge (ex-Roeselare) tekent: “Mijn kans grijpen”

  Niet de langverwachte versterking in het aanvallend compartiment werd woensdagavond aangekondigd bij Rupel Boom, maar wel heel wat activiteit onder de doelmannen. Zo nemen de Steenbakkers per direct afscheid van Jordi Nolle en Nehdi Jouini en halen ze Juliaan Laverge binnen. De 21-jarige doelman (ex-Roeselare) zat tijdens de heenronde zonder club nadat een Spaans avontuur bij vierdeklasser Córdoba CF met een sisser afliep.