Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Laptop gestolen uit auto

 1. Technopolis brengt WOWbox uit voor jonge wetenschappers: “Help mee een morsetoestel bouwen voor twee gestrande astronauten”
  Mechelen

  Technopo­lis brengt WOWbox uit voor jonge wetenschap­pers: “Help mee een morsetoe­stel bouwen voor twee gestrande astronau­ten”

  Voortaan kan je via de website van Technopolis een WOWbox bestellen waarmee je twee op Mars gestrande astronauten en een robot uit de nood kan helpen door een morsetoestel te bouwen. Het pakket is geschikt voor kinderen van 8 tot 11 jaar, op voorwaarde dat een volwassene af en toe een handje toesteekt. De WOWbox bevat ook een gratis Technopolis-ticket.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.