In de tentoonstellingszalen van De Garage in Mechelen is afgelopen week de eerste omvangrijke solotentoonstelling van de Leuvense schilder en multimediakunstenaar Hilde Overbergh geopend.
Volledig scherm
In de tentoonstellingszalen van De Garage in Mechelen is afgelopen week de eerste omvangrijke solotentoonstelling van de Leuvense schilder en multimediakunstenaar Hilde Overbergh geopend. © Museum Hof van Busleyden - Sophie Nuytten

Kunstenares opent “carwash” in De Garage: “Ze laat ons de dingen optimistischer bekijken”

MechelenIn de tentoonstellingszalen van De Garage in Mechelen is afgelopen week de eerste omvangrijke solotentoonstelling van de Leuvense schilder en multimediakunstenaar Hilde Overbergh geopend.

  1. HOE ZOU HET NOG ZIJN MET… Luc Bosmans (50), die 5 jaar geleden als KV-fan inviel als scheidsrechter tijdens de Beker van België: “Dit had ook heel fout kunnen aflopen”
    PREMIUM
    Mechelen

    HOE ZOU HET NOG ZIJN MET… Luc Bosmans (50), die 5 jaar geleden als KV-fan inviel als scheids­rech­ter tijdens de Beker van België: “Dit had ook heel fout kunnen aflopen”

    Het moet bij zowat elke KV-fan die er op 29 november 2017 bij was tijdens de achtste finale van KV Mechelen tegen KRC Genk, in het geheugen staan gegrift. Uit de speakers van Achter de Kazerne weerklonk plots de boodschap: “Zijn er scheidsrechters aanwezig in het stadion?” Nog voor het gelach van de supporters uitdoofde, stond Luc Bosmans, scheidsrechter in het provinciaal voetbal en Mechelen-supporter, al op het veld én klaar om zijn verantwoordelijkheid op te nemen. “Toeval of niet, afgelopen weekend heb ik het nog een keertje gedaan”, vertelt Luc.