Kristof Calvo (Groen): “Na 20 jaar liberalen in de cockpit zijn er nog altijd torenhoge lasten op arbeid, dat moet veranderen”

“Is het zo’n gek idee om mensen in euro’s uit te betalen in plaats van in auto’s?” Kristof Calvo (32), dé numero uno op de Antwerpse Kamerlijst voor Groen, heeft het gehad met de “subsidiëring van de files en de luchtvervuiling”. En ook over andere thema’s heeft de titelvoerend eerste schepen van Mechelen een uitgesproken mening. “Als de N-VA blaft, kruipt iedereen in zijn kot. Wij nemen  met onze ideeën de handschoen op.”

3 reacties

 • Johan Smets

  2 jaar geleden
  Goed gezegd, Kristof !
 • Joris De Crom

  2 jaar geleden
  Joris De Crom, De beste stuurlui staan aan de wal, ook al heb je nooit aan het roer gestaan. De belasting partij en alles gratis. Maar hun schuif met voorstellen voor nieuwe belastigen kan niet meer dicht. Denkt Clavo nu echt door firma wagens af te schaffen er geen files meer zullen zijn je moet op het werk geraken. Nu als je met een salaris auto rij moet je niet aan je hijgen kapitaal komen. Flexibel als je in een produxtie omgeving werkt of in een hospitaal wat zal dat ?
 • Jeff Janssens

  2 jaar geleden
  Feit is dat, toen de “blaffende” NV-A aan Groen de mogelijkheid gaf om mede “impact” te hebben op het bestuur in Antwerpen, de “tafelspringende” Calvo en zijn aanhang, liever dan mee te besturen,er toch maar voor koos om langs de zijlijn kritiek te blijven uiten op de grootste partij van Vlaanderen.