Sebastien Dockier, aanvaller bij de Red Lions, heeft een groot deel van zijn jeugdopleiding voor Mechelse hockeyclub KMTHC gespeeld. Met voorzitter Alexander Algoet op archiefbeeld.
Volledig scherm
Sebastien Dockier, aanvaller bij de Red Lions, heeft een groot deel van zijn jeugdopleiding voor Mechelse hockeyclub KMTHC gespeeld. Met voorzitter Alexander Algoet op archiefbeeld. © David Legreve

KMTHC zet groot scherm voor finale hockey: “Momentum grijpen”

HombeekDe Red Lions aanmoedigen tijdens hun Olympische finale? Dat kan donderdag bij KMTHC. De hockeyclub in Hombeek zet een groot scherm.

  1. Boomkweker zet ‘deuren’ open op Dag van de Landbouw: “Aan elke plant die hier vertrekt is al jaren werk in gestoken”
    Kalmthout

    Boomkweker zet ‘deuren’ open op Dag van de Landbouw: “Aan elke plant die hier vertrekt is al jaren werk in gestoken”

    Dag van de Landbouw, dan denk je spontaan aan een melkveebedrijf of een varkensboer. Maar de landbouwsector is uiteraard meer dan dat. Een van de redenen voor Wim Stevens en zijn partner Ellen om hun nog relatief jonge boomkwekerij in de kijker te zetten. “Weinig mensen staan er bij stil hoeveel arbeid er vooraf gaat vooraleer die struik bij je in de tuin komt", zegt Wim Stevens, een man met een passie voor zijn planten. In totaal zetten elf bedrijven uit de provincie Antwerpen hun deuren open.