Bart Somers.
Volledig scherm
Bart Somers. © Foto Photo News

Klakkeloze kopie van 2012

MECHELENWeinig wijzigingen in Mechelen ten opzichte van zes jaar geleden. De politieke partijen trekken voor zover bekend in ongewijzigde coalities en met overwegend dezelfde lijsttrekkers naar de verkiezingen. Vld-groen-m+ beslist wel pas begin volgend jaar over een verderzetting van de stadslijst.

 1. Rudy Van Houdt en Rapid Leest moeten tegen Bornem desastreuze start doorspoelen: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Rudy Van Houdt en Rapid Leest moeten tegen Bornem desastreu­ze start doorspoe­len: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

  Met een 0 op 9, 11 tegendoelpunten en geen enkele gemaakte goal op de teller hoeft het niet te verbazen dat Rapid Leest momenteel de rode lantaarn draagt in eerste provinciale. Menig trainer zou met zulke slechte resultaten moeten vrezen voor z’n ontslag, maar in het geval van Rudy Van Houdt geldt intussen een waslijst aan verzachtende omstandigheden.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewerkers tegelijk nodig om alles af te werken”
  PREMIUM
  Mechelen

  FOTOREEKS. Winkelpark Malinas vijf weken voor opening: “Tot 1.000 medewer­kers tegelijk nodig om alles af te werken”

  Winkelpark Malinas opent zoals vooropgesteld op 28 oktober de deuren. Hoewel de negentien winkels en een grote horecazaak op dit ogenblik niet veel meer zijn dan grote, kale ruimtes, zullen ze tegen dan helemaal zijn afgewerkt en ingevuld. Om dat klaar te spelen, zullen de komende weken tot duizend medewerkers tegelijkertijd op de site aan de slag zijn.