MECHELEN - Viruswaarheid-voorman Willem Engel en viroloog Marc Van Ranst in de rechtbank van Mechelen
Volledig scherm
MECHELEN - Viruswaarheid-voorman Willem Engel en viroloog Marc Van Ranst in de rechtbank van Mechelen © Tim Van der Zeypen

Klacht tegen viroloog Marc Van Ranst over laster is onontvankelijk verklaard

WillebroekDe rechtbank in Mechelen heeft zopas uitspraak gedaan in de zaak tussen professor-viroloog Marc Van Ranst en coronascepticus Willem Engel uit Nederland. Die laatste had Van Ranst rechtstreeks gedagvaard voor laster na enkele uitspraken in de Nederlandse media.

  1. Danny De Sager en KSV Bornem willen negatieve spiraal ombuigen tegen Zoersel: “Toch tref je hier geen geslagen groep aan”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Danny De Sager en KSV Bornem willen negatieve spiraal ombuigen tegen Zoersel: “Toch tref je hier geen geslagen groep aan”

    Eersteprovincialer KSV Bornem begon behoorlijk aan het seizoen met een 4 op 9, maar na de zege tegen Vosselaar sprokkelde de groep van trainer Danny De Sager geen enkel punt meer in de laatste drie duels. Dat resulteerde in een glijpartij tot onderaan het klassement waar geel-rood alleen nog Kalmthout achter zich laat. Hoog tijd dus om, met de zware weken in het vooruitzicht, weer wat vertrouwen te tanken tegen Zoersel.