Sebastien Casteels en Kirsty Eeckhout openen op 2 februari SEB Frit in de Hoogstraat.
Volledig scherm
Sebastien Casteels en Kirsty Eeckhout openen op 2 februari SEB Frit in de Hoogstraat.

Kirsty treedt in voetsporen van vader en opent frituur SEB Frit: “Zijn ogen blonken toen ik het hem vertelde”

MechelenMechelen is volgende week een frituur rijker. Sebastien Casteels (32) en Kirsty Eeckhout (42) openen dinsdag SEB Frit in de Hoogstraat, met onder meer de specialiteit van haar vader: een bakje frietjes met drie verschillende sauzen.

 1. Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Rupel Boom strikt met Levi Lukebakio (Crossing Schaarbeek) jongere broer van Rode Duivel Dodi: “De broer van zijn geeft me kracht”

  Lukebakio tekent bij eerstenationaler Rupel Boom. Het zou nogal een stunt zijn van de Boomkes, maar het gaat natuurlijk niet om Rode Duivel en Hertha Berlijn-aanvaller Dodi (23), wel om diens jongere broer Levi (20). De snelle flankaanvaller maakt de overstap van derdenationaler Crossing Schaarbeek en ziet in Boom de ideale volgende stap in zijn carrière.
 1. Dertiger moet ex-werkgever iets meer dan 9.000 euro aan schadevergoeding

  Dertiger moet ex-werkgever iets meer dan 9.000 euro aan schadever­goe­ding

  De rechter heeft een 36-jarige Mechelaar schuldig bevonden aan oplichting. Hij manipuleerde en wiste camerabeelden om vervolgens voor enkele tienduizenden euro’s aan materiaal te stelen bij zijn werkgever. De dertiger betwistte de feiten. Nochtans werden er bij een huiszoeking enkele vrachtwagens gevonden met de bedrijfsgoederen. Het ging naar eigen om een vergissing. Hij nam de goederen enkel mee omdat ze van hem waren. Het parket vorderde een celstraf van 4 jaar effectief. Na beraad ging de rechter daar niet op in. Ze veroordeelde hem wel tot een celstraf van 2 jaar. Aan zijn voormalige werkgevers moet hij een schadevergoeding betalen van iets meer dan 9.000 euro.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!