Dolle pret deze en volgende week in de Mechelse kinepraktijk Katootje, even omgevormd tot commissariaat. Een handvol kinderen met een motorische beperking is er op HEROES-kamp om er te werken aan hun dromen. En en passant de gestolen ijsjesportefeuille te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Dolle pret deze en volgende week in de Mechelse kinepraktijk Katootje, even omgevormd tot commissariaat. Een handvol kinderen met een motorische beperking is er op HEROES-kamp om er te werken aan hun dromen. En en passant de gestolen ijsjesportefeuille te vinden. © David Legreve

Katootje maakt met intensief kinekamp kinderdromen waar: “Financiering is grootste beperking”

MechelenDolle pret deze en volgende week in de Mechelse kinepraktijk Katootje. Een handvol kinderen met een motorische beperking is er op HEROES-kamp om er te werken aan hun dromen. Elise wil bijvoorbeeld leren klauteren, Charlotte een handstand leren en Annalina zelfstandig leren stappen. De kans is groot dat deze helden dat straks zullen kunnen dankzij het intensieve revalidatieprogramma. “Er zijn weinig dergelijke projecten in België, maar onze aanpak is veelbelovend”, vertellen de kinesisten. De grootste handicap: de financiering.