Een politiecombi voor het gerechtsgebouw in Mechelen.
Volledig scherm
Een politiecombi voor het gerechtsgebouw in Mechelen. © David Legreve

Justitie is opvallend hard voor coronaspuwers: twee mannen blijven nog minstens een maand in de cel

Twee ‘coronaspuwers’ moeten een maand langer in de cel blijven. Dat heeft de raadkamer in Mechelen beslist, die hiermee bijzonder streng is. Het gaat om een negentienjarige uit Mechelen en een dertiger uit Lier. Beiden ontkennen niet dat ze zich hebben misdragen, maar er is wel discussie over of ze in de richting van de agenten spuwden.

  1. Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaatste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Paolo Arrivas en Rupel Boom zijn na pijnlijk verlies tegen Mandel United nu gedeeld voorlaat­ste: “We moesten deze wedstrijd altijd winnen”

    Eerstenationaler Rupel Boom trekt met zorgen het voetbalvrije weekend in. In het degradatieduel met Mandel United kreeg het voor rust enkele opgelegde kansen, maar Monroy mistte op een meter van doel, Kyeremeh vergat te besluiten nadat hij de doelman omspeelde en Tamsin kopte tegen zijn eigen kruising. Geen 1-0 en het venijn zat in de staart. De Raes bereikte Ferber met een vrije trap en die zorgde bij de enige bezoekende kans voor de 0-1. Dat was ook meteen de eindstand, want na de pauze geraakte de thuisploeg nog amper door de bezoekende afweer.