Deze juniors van 2-Step Dance Company doe een gooi naar nieuw Belgium’s Got Talent-succes
Volledig scherm
Deze juniors van 2-Step Dance Company doe een gooi naar nieuw Belgium’s Got Talent-succes © Karlijne Alvarez Provinciael

Juniors 2-Step Dance Company doen gooi naar nieuw Belgium’s Got Talent-succes

2-Step Dance Company (2SDC) neemt vrijdag opnieuw deel aan Belgium’s Got Talent (vtm). Niet met de crew die enkele jaren terug de harten in Vlaanderen veroverde en het tot de finale schopte, wel met zes ‘juniors’ tussen 12 en 15 jaar oud.

 1. Protocol voor eerstenationalers verworpen: Waalse clubs vragen opschorting, Rupel Boom wil competitie afwerken onder gekende voorwaarden
  VOETBAL

  Protocol voor eerstenati­o­na­lers verworpen: Waalse clubs vragen opschor­ting, Rupel Boom wil competitie afwerken onder gekende voorwaar­den

  Muurvast zit de discussie rond de herstart van de competitie in eerste nationale. Het protocol dat vertegenwoordigers van SK Heist, THES Sport en Tienen indienden in naam van de werkgroep van de eerstenationalers werd verworpen door de KBVB. De clubs kunnen bijgevolg ten vroegste medio februari de draad weer oppikken in competitieverband. Als het al zover komt, want de Waalse clubs neigen steeds meer naar de meest drastische optie van allemaal: de competitie volledig stopzetten. Bij Rupel Boom geeft men de hoop om het seizoen af te werken nog niet op. Onder voorbehoud van de gekende voorwaarden: met horeca en supporters, of de bal rolt niet.
 1. Duidelijkheid rond toekomst kasteel Zellaer, koppel mag er horecazaak en verblijfslogies uitbaten: “Ons hart verloren aan domein”
  Bonheiden

  Duidelijk­heid rond toekomst kasteel Zellaer, koppel mag er horecazaak en verblijfs­lo­gies uitbaten: “Ons hart verloren aan domein”

  De kogel is door de kerk: An Schoovaerts en Jurgen Mariën van Horecatechnics uit Putte zullen op het kasteeldomein van Zellaer in Bonheiden een horecagelegenheid en verblijfslogies aanbieden. Kempens Landschap zal met instemming van de gemeente Bonheiden het kasteel en de bijgebouwen voor 50 jaar in erfpacht geven aan het duo. Het kasteeldomein blijft daarbij steeds toegankelijk voor wandelaars.