Hulpdiensten op de site van De Nekker.
Volledig scherm
Hulpdiensten op de site van De Nekker. © TVDZM

Jongetje (4) uit het water gehaald en gereanimeerd in recreatiepark De Nekker

MechelenIn provinciaal recreatiedomein De Nekker in Mechelen is dinsdagmiddag een vierjarig jongetje uit Bonheiden gereanimeerd. Dat bevestigt de lokale politie van Mechelen-Willebroek.

  1. Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”
    voetbal eerste nationale

    Pascal Pilotte krijgt vertouwen bij Rupel Boom dat op bezoek gaat bij Winkel Sport: “We blijven trouw aan onze nieuwe filosofie”

    Rupel Boom verloor vorig weekend met zware 0-3-cijfers van Wezet, maar die score had er ook anders kunnen uitzien hadden de Steenbakkers iets meer efficiëntie aan de dag gelegd in beide zones van de waarheid. Met de eigen doelkansen werd niet zuiver genoeg omgesprongen, maar wat dan gezegd van de defensieve doortastendheid bij de tegengoals? Ook interimcoach Pascal Pilotte zag nog werkpunten en hij krijgt van het Boomse bestuur voorlopig ook de tijd om daar aan te werken. Een definitieve opvolger voor Demets werd nog niet gevonden en in tussentijd kan men de filosofie van Pilotte, én de stijlbreuk die daarmee gepaard ging, wel smaken.