Olivier Glorieux en Steve Pithie nemen met Yucopia hun intrek in een pand in de Nekkerspoelstraat in Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
Olivier Glorieux en Steve Pithie nemen met Yucopia hun intrek in een pand in de Nekkerspoelstraat in Mechelen © David Legreve

Jong Mechels bedrijf helpt ondernemers met vorm van permanente groepsaankopen: “Onze klanten krijgen dezelfde prijzen als multinationals”

Zelfstandige ondernemers en KMO’s toelaten om aan dezelfde prijzen aan te kopen als multinationals. Dat is het opzet van YuCopia, een jong Mechels bedrijf dat begin deze week zijn intrek nam in Nekkerspoel. Het werkt met een vorm van permanente groepsaankopen, een digitaal bestelplatform waar onder meer zelfstandige zorgverleners in deze barre coronatijden de vruchten van plukken.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.