De opening van Albert Heijn in Malinas in Mechelen eind oktober.
Volledig scherm
De opening van Albert Heijn in Malinas in Mechelen eind oktober. © David Legreve

JobRoad helpt leefloners aan job bij Albert Heijn of Lidl

MechelenKansengroepen aan een baan helpen op de reguliere arbeidsmarkt. Dat is het doel van een nieuwe samenwerking die Stad Mechelen en JobRoad hebben afgesloten tot en met september.

 1. Geen algemeen forfait, Rapid Leest speelt het seizoen uit zoals gepland: “In schoonheid punt zetten achter dit verhaal”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Geen algemeen forfait, Rapid Leest speelt het seizoen uit zoals gepland: “In schoonheid punt zetten achter dit verhaal”

  Na de aanpassing van de fusieplannen tussen Rapid Leest en Leest United met het oog op volgend seizoen rees afgelopen week plots de vraag of eersteprovincialer Rapid Leest deze jaargang nog uit zou doen. Het huidige en afscheidnemende Rapid-bestuur keek daarvoor onder meer naar huidig sportief manager Kris Slachmuylders die volgend seizoen deel gaat uitmaken van de sportieve werking bij het nieuwe VC Leest.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 3. “De tol is hoog, maar het had erger kunnen zijn als mijn stiefzoon de brand niet had opgemerkt”: buurtbewoners blijven geschokt achter na dodelijke brand in appartementsgebouw
  PREMIUM
  Mechelen

  “De tol is hoog, maar het had erger kunnen zijn als mijn stiefzoon de brand niet had opgemerkt”: buurtbewo­ners blijven geschokt achter na dodelijke brand in apparte­ments­ge­bouw

  Buren van de vijftiger die afgelopen nacht om het leven kwam bij een brand in een gelijkvloers appartement van residentie Zandpoort in de Mechelse Bleekstraat, reageren geschrokken. “Hij was een rustig man”, klink het. De brand woedde kort, maar zeer fel en werd opgemerkt door de stiefzoon van één van de andere bewoners in het appartementsgebouw.