Animatie tijdens de prijsuitreiking.
Volledig scherm
Animatie tijdens de prijsuitreiking. © Marc Aerts

IVAREM zet afvalarmste scholen in de bloemetjes: “Er is zelfs een school zonder vuilbakken”

Berlaar/Bornem/Mechelen/Putte/WillebroekIVAREM heeft de winnaars van Afvalarme School 2020 in de bloemetjes gezet. De viering in zaal de Kettinghe in Heffen was meteen ook het startschot voor een nieuwe campagne.

 1. Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand bij Rupel Boom waar spelersgroep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”
  voetbal eerste nationale

  Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand bij Rupel Boom waar spelers­groep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”

  Ongeveer een maand na hun komst besloten de Spaanse technische staf van Rupel Boom, bestaand uit T1 José Duran Rivas en T2 Manu Crespo, en de nieuwe Spaanse investeerders om de stekker uit de samenwerking te trekken. Een verrassing? Ja, gezien de korte termijn, maar niet op basis van de resultaten en de alsmaar groeiende onrust binnen de spelersgroep. Die sprak woensdagavond onder aanvoering van kapitein Yannis Augustynen, Luca Polizzi, Kanu en Robin Peeters duidelijke taal aan het adres van het Spaanse bestuur dat net was overgevlogen.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Joren Geudens en Rupel Boom ontvangen La Louvière-Centre met rug tegen de muur: “Het is van moeten”
  voetbal eerste nationale

  Joren Geudens en Rupel Boom ontvangen La Louvière-Cen­tre met rug tegen de muur: “Het is van moeten”

  Rupel Boom deed vorig weekend een slechte zaak onderaan de stand door met 0-2 te verliezen van concurrent Winkel Sport. Het duel met La Louvière-Centre van komende zondag werd er zo alleen maar belangrijker op en dat beseft ook Joren Geudens. Hij stond tegen Winkel voor het eerst weer in de basis sinds coach Rivas neerstreek in Boom een maand geleden. Ondanks het verlies dus een opsteker voor Geudens die tot dat bewuste duel tegen Francs Borains een onbetwiste titularis leek.