David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

IVAREM vraagt om tijdelijk geen kringloopgoederen te deponeren in recyclageparken

RegioAfvalintercommunale IVAREM roept op om geen kringloopgoederen te deponeren in de recyclageparken van Berlaar, Bonheiden, Putte, Sint-Katelijne-Waver, Mechelen en Willebroek.

 1. Jubilarissen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatiecentrum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”
  Sint-Katelijne-Waver/Mechelen

  Jubilaris­sen Mon (86) en José (85) per koets naar vaccinatie­cen­trum gebracht: “Dachten gewoon een prik te gaan halen, maar vallen nu van de ene verrassing in de andere”

  Dat heet arriveren in stijl. Katelijnenaars Edmond Verbinnen (op zaterdag 87 jaar) en José Bellens (85) trokken deze namiddag voor hun tweede vaccinatie per koets richting het vaccinatiecentrum in de Mechelse Nekkerhal. Een idee van de familie van het koppel, dat vandaag zijn 65ste huwelijksverjaardag mag vieren. Edmond en José vielen zelf uit de lucht toen de koets voor hun deur stond.
 2. Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaardig na seizoen zonder speelminuten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”
  Voetbal Buitenland

  Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaar­dig na seizoen zonder speelminu­ten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”

  Nezar S’rifi tekende vorige zomer een eenjarig contract bij VVV Venlo in de Eredivisie in de hoop er zijn carrière definitief op gang te trappen na een woelig begin. Maar jammer genoeg voor de Mechelaar kreeg hij er nog geen minuut speeltijd. Een grote ontgoocheling voor de 20-jarige middenvelder, maar ondanks de tegenslag blijft hij strijdvaardig. Al ligt zijn toekomst niet meer in Venlo.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten