Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Bollen

IVAREM roept op: “Hou oude kleren bij tot na lockdown”

WERKINGSGEBIED IVAREMHou oude kleren bij tot na de lockdown! Die dringende vraag verspreidde afvalintercommunale IVAREM dinsdag.

 1. Willy Neefs (Willebroekse) hoopt op begrip van leden om crisis te overleven: “Volledige terugvordering van lidgelden wordt problematisch”
  Voetbal Derde provinciale B

  Willy Neefs (Wille­broek­se) hoopt op begrip van leden om crisis te overleven: “Volledige terugvorde­ring van lidgelden wordt problema­tisch”

  De beslissing van crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten, wordt ook bij derdeprovincialer Willebroekse met veel begrip onthaald. Maar een verrassing was het evenmin en dus geeft ook voorzitter Willy Neefs toe dat hij voornamelijk al naar de toekomst keek. De vraag is alleen of die rooskleurig is?
 2. Ondervoorzitter Kamiel Coenaerts (Rupel Boom) blijft voorzichtig ondanks uitspraak crisiscel: “We sluiten uitzonderingen op z’n Belgisch nog niet uit”

  Ondervoor­zit­ter Kamiel Coenaerts (Rupel Boom) blijft voorzich­tig ondanks uitspraak crisiscel: “We sluiten uitzonde­rin­gen op z’n Belgisch nog niet uit”

  De crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, besliste vandaag om de competitie op te schorten en dus eindigt het seizoen daarmee ook voor eerstenationaler Rupel Boom. Voorlopig althans want de Steenbakkers blijven voorzichtig en op hun hoede voor eventuele achterpoortjes en uitzonderingen die plots in het leven worden geroepen.
 1. Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken

 2. Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'
  Play

  Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'