Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Inbrekers forceren deur van bergruimte in appartementsgebouw

MechelenIn de Goswin de Stassartstraat is geprobeerd om in te breken in een appartementsgebouw. 

 1. Versneld uitgebreid bodemonderzoek in woonsite De Naeyer na PFAS-verontreiniging: “De grootste gezondheidsrisico’s voor de bewoners worden onmiddellijk weggewerkt”
  Willebroek

  Versneld uitgebreid bodemonder­zoek in woonsite De Naeyer na PFAS-verontrei­ni­ging: “De grootste gezondheidsrisico’s voor de bewoners worden onmiddel­lijk weggewerkt”

  Er zal versneld een uitgebreid bodemonderzoek plaatsvinden in de woonsite De Naeyer in Willebroek. Dat meldt gemeente Willebroek, na nauw overleg met OVAM, het Agentschap Zorg & Gezondheid, de opdrachthouder van de Vlaamse regering en het kabinet van Minister van Omgeving Zuhal Demir. In juni raakte bekend dat er op de woonsite te hoge PFOS-waarden werden gemeten.
 2. Belgische jeugdselectie U18 wint alle wedstrijden tegen West-Europese tegenstanders: “Geweldig gevoel”
  Volleybal

  Belgische jeugdselec­tie U18 wint alle wedstrij­den tegen West-Europese tegenstan­ders: “Geweldig gevoel”

  Het ‘Wevza’ volleybaltoernooi, het kampioenschap voor teams uit West-Europa, werd op een schitterende manier gewonnen door de Belgische meisjes uit de leeftijdscategorie onder 18 jaar. De Young Yellow Tigers wonnen al hun wedstrijden in Spanje. De laatste confrontatie werd zaterdag gespeeld met de leidersplaats als inzet. Ondanks een hernia loodste kapitein Eline Van Elsen haar team naar de eindzege tegen Nederland.