Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Inbrekers doorzoeken woning

MechelenDieven hebben ingebroken in een woning langs de Louizastraat. 

 1. Politie onderzoekt twee inbraken in bestelwagens
  Mechelen

  Politie onderzoekt twee inbraken in bestelwa­gens

  Dieven hebben in Mechelen-Noord ingebroken in twee bestelwagens. Die stonden geparkeerd langs de openbare weg. Zo werd er eerst ingebroken in een bestelwagen langs de Oude Antwerpsebaan en vervolgens in een bestelwagen in Offenbossen. “Telkens maakten de daders een partij gereedschap buit”, vertelt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. “Het ging naast een slijp- en boormachine ook nog om enkele batterijen.” De politie is nu een onderzoek opgestart naar de inbraken. De daders zijn voorlopig nog spoorloos.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.