Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Inbrekers doorzoeken woning

 1. Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”
  voetbal tweede provinciale

  Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”

  KV Bonheiden moest zondag een 1-2-nederlaag goedmaken op het veld van Loenhout. Het kreeg daar de kansen toe en ook de wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar de troepen van Alain Wittocx gingen alsnog met 3-1 onderuit en mochten een kruis maken over de promotie naar eerste provinciale. Dat dankzij de eindzege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde met Tisselt ook de beste verliezer promoveert, strooide nog wat zout in de wonde.
 2. Verkeerslichten tijdens werken op Tervuursesteenweg
  Mechelen/Zemst

  Verkeers­lich­ten tijdens werken op Tervuurse­steen­weg

  Van 30 mei tot en met 30 juni moet het verkeer rekening houden met wegwerkzaamheden ter hoogte van het kruispunt van Tervuursesteenweg en Muizenstraat op de grens van Mechelen en Hofstade. Dat meldt de stad. Gedurende die maand worden aansluitingen gemaakt op de riolering. Voetgangers en fietsers behouden doorgang, gemotoriseerd verkeer moet over een rijstrook; er komen tijdelijke verkeerslichten. De Lijn volgt een omleiding.