Stijn Festraets aan het Coronapunt Huisartsen Mechelen.
Volledig scherm
Stijn Festraets aan het Coronapunt Huisartsen Mechelen. © David Legreve

“In welk land leeft u?”: Huisarts eerstelijnszone Mechelen-Katelijne schrijft open brief aan Jambon

MechelenHuisarts en medisch verantwoordelijke van de Eerstelijnszone Mechelen-Katelijne Stijn Festraets heeft een open brief geschreven aan Vlaams minister-president Jan Jambon. “In welk land leeft u?”

  1. Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”

    Het Openbaar Ministerie vorderde vanochtend 10 jaar cel een boete van 1,9 miljoen euro voor Melikan Kucam. Kucam had onder voormalig staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) de opdracht gekregen om een lijst op te stellen van christelijke vluchtelingen uit Syrië die in aanmerking kwamen voor een humanitair visum. In die hoedanigheid heeft hij echter talloze vluchtelingen hoge bedragen laten betalen voor dergelijke visa, terwijl die eigenlijk gratis behoren te zijn. “Alles is een complot tegen hem. Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”, aldus de procureur.