Tussen de Zenne en de Hooiendonkstraat worden populieren gekapt
Volledig scherm
Tussen de Zenne en de Hooiendonkstraat worden populieren gekapt © David Legreve

Illegale houtkap blijkt bosbeheer

MechelenDe kap van een bosje populieren in Heffen doet stof opwaaien. Ook de stad rook aanvankelijk onraad en stuurde er de politie op af, maar het bleek om bosbeheer te gaan.

 1. WK Wielrennen brengt verkeershinder maar ook feestje met zich mee: “Een eer dat het peloton door onze gemeente rijdt”
  Bonheiden

  WK Wielrennen brengt verkeers­hin­der maar ook feestje met zich mee: “Een eer dat het peloton door onze gemeente rijdt”

  Het peloton van het wereldkampioenschap wielrennen rijdt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september dwars door Bonheiden en Rijmenam en dit brengt enkele tijdelijke verkeersmaatregelen en hinder met zich mee. Op vrijdag wordt de Mechelsesteenweg-Dorp-Rijmenamseweg voor het eerst om 11 uur afgesloten voor kruisend verkeer. Op zondag plannen ze in Bonheiden een WK-feestje.
 1. Tom Verhoeven debuteert als T1 van Rupel Boom met stuntzege in Knokke (1-3): “Dit is een statement”
  Voetbal 1N

  Tom Verhoeven debuteert als T1 van Rupel Boom met stuntzege in Knokke (1-3): “Dit is een statement”

  Rupel Boom speelde zondag een bewogen week overtuigend van zich af. Op bezoek bij Knokke wonnen de Steenbakkers oververdiend met 1-3 dankzij goals van Abaz, Sula en Nzinga. En die cijfers waren niet eens overdreven, want terwijl kansen creëren nog een groot pijnpunt was de voorbije weken, voetbalden de bezoekers aan de kust een karrenvracht loepzuivere mogelijkheden bij mekaar. Tom Verhoeven, coach ad interim na het vertrek van Greg Vanderidt, glunderde na afloop.