Margot Cattersel zoekt in een bericht op Facebook extra informatie over de man die haar aanrandde in het station van Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Margot Cattersel zoekt in een bericht op Facebook extra informatie over de man die haar aanrandde in het station van Mechelen. © David Legrève / Facebook

“Ik voel er me echt heel vies bij”: Margot (33) wordt ‘Lekker Beest’ genoemd en nadien vastgepakt door onbekende man in station

MechelenMargot Cattersel (33) uit Beerzel bij Putte heeft bij de politie klacht ingediend nadat ze aangerand werd in het station van Mechelen. Op weg naar een lezing in Brussel werd ze afgelopen vrijdag aangesproken door een onbekende man. Hij noemde haar ‘lekker beest’ en pakte haar vast aan haar schouder en nek. De 33-jarige vrouw getuigt over wat haar overkwam.

 1. Rupel Boom kansloos onderuit in degradatieduel bij Hoogstraten (1-0): “Bij tegengoal leken we wel een kleuterklas”
  voetbal 1N

  Rupel Boom kansloos onderuit in degradatie­du­el bij Hoogstra­ten (1-0): “Bij tegengoal leken we wel een kleuter­klas”

  Rupel Boom deed zaterdagavond een slechte zaak in de strijd om het behoud. Een doelpunt van Fall kort na de pauze bleek voldoende voor Hoogstraten om de volle buit te pakken en de ploegen onderaan de stand nog wat dichter bij mekaar te brengen. Een gemiste kans voor Boom dat naliet om aansluiting te vinden met de middenmoot, maar daar eigenlijk ook nooit echt de kansen toe kreeg.
 2. Politie grijpt in nadat gemoederen tijdens discussie over geparkeerde auto hoog oplopen
  Mechelen

  Politie grijpt in nadat gemoederen tijdens discussie over geparkeer­de auto hoog oplopen

  In de buurt van het Papenhof Park in de Mechelse wijk Nekkerspoel is er zondagnamiddag een ruzie ontstaan tussen twee families. Naar eigen zeggen omwille van een foutief geparkeerde wagen. De politiezone Rivierenland werd erbij gehaald. Onder meer omdat het er heftig aan toe ging. Ter plaatse had de politie de situatie snel onder controle. “Het probleem was op dat moment al opgelost”, vertelt Dirk Van de Sande van de lokale politiezone Rivierenland. “Er vielen ook geen gewonden. ”