MECHELEN - Een zakjes cannabis op straat
Volledig scherm
MECHELEN - Een zakjes cannabis op straat © Tim Van der Zeypen

“Ik dealde om rekeningen te kunnen betalen”: drugsdeler riskeert 18 maanden cel met uitstel

MechelenEen celstraf van 18 maanden en een geldboete tot 8.000 euro met probatie-uitstel. Die straf hangt een 23-jarige Mechelaar boven het hoofd voor het verhandelen van cannabis.

 1. Subsidie van 826.400 euro voor nieuw vaccinatiecentrum Mechelen-Katelijne: “Totale kostprijs van centrum is nog niet gekend”
  Mechelen/Sint-Katelijne-Waver

  Subsidie van 826.400 euro voor nieuw vaccinatie­cen­trum Mechelen-Katelijne: “Totale kostprijs van centrum is nog niet gekend”

  Voor de inrichting en uitbating van het nieuwe vaccinatiecentrum van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver kent het Agentschap Binnenlands Bestuur een subsidie toe van 826.400 euro. Vanaf 14 december kunnen inwoners van de eerstelijnszone Mechelen-Katelijne voor hun derde coronaprik terecht in het nieuwe vaccinatiecentrum aan de Guido Gezellelaan in Mechelen.
 1. Muizenaar ontwikkelt drie lichtwandelingen: “Ze vonden het super, maar ik moest elk dorp doen”
  Mechelen

  Muizenaar ontwikkelt drie lichtwande­lin­gen: “Ze vonden het super, maar ik moest elk dorp doen”

  “Ze vonden het super, maar ik moest elk dorp doen.” Maarten Dever kreeg een onverwacht antwoord van Mechelen Feest toen hij voorstelde om een lichtwandeling te organiseren in Muizen. Hij ging meteen aan de slag. Het resultaat: drie lichtwandelingen. De persvoorstelling vond niet toevallig plaats in de Sint-Romboutskathedraal, waar vanaf de start van ‘Mechelen Houdt Je Warm’ (10 december) een imposante aardbol komt.