Houden bestuurders zich aan de regels in Mechelse fietsstraten? Wij deden de test

De grootste fietszone van Vlaanderen bestaat één maand. Houden bestuurders zich nog steeds aan de verkeersregels? Wij deden de test. De lokale politie van Mechelen-Willebroek blijft intussen zijn autobestuurders wel sensibiliseren.

0 reacties

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Grootste fietszone van Vlaanderen officieel geopend: “Vanaf vandaag zijn fietsers baas in Mechelse binnenstad”

  Grootste fietszone van Vlaanderen officieel geopend: “Vanaf vandaag zijn fietsers baas in Mechelse binnenstad”

  Zo’n vijftig fietsers en enkele éénwielers hebben zaterdagochtend de fietszone in de Mechelse binnenstad officieel geopend. “Vanaf vandaag bepaalt de fietser de maat van het verkeer”, aldus Mechels schepen van Mobiliteit Vicky Vanmarcke (Open Vld). De Mechelse fietszone omvat 179 straten en is samen bijna 30 kilometer lang. “De grootste in heel Vlaanderen”, aldus Vanmarcke