De Oostenrijkse bondsminister van Europese Zaken en Grondwet Karoline Edtstadler bracht dinsdag een bezoek aan Museum Hof van Busleyden in Mechelen.
Volledig scherm
De Oostenrijkse bondsminister van Europese Zaken en Grondwet Karoline Edtstadler bracht dinsdag een bezoek aan Museum Hof van Busleyden in Mechelen. © Joris Luyten - Museum Hof van Busleyden

Hoog bezoek voor Busleyden volgt zich in sneltempo op

MechelenHet hoge bezoek in het Mechelse Museum Hof van Busleyden volgt zich in sneltempo op. Dinsdag bracht de Oostenrijkse bondsminister een bezoek, donderdag wordt de Nederlandse ambassadeur verwacht.

 1. Eigenaar Nathan Crockett laat Rupel Boom niet in de steek bij eventuele degradatie, maar: “Ik sta open voor een overname”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Eigenaar Nathan Crockett laat Rupel Boom niet in de steek bij eventuele degradatie, maar: “Ik sta open voor een overname”

  Acht finales resten Rupel Boom nog om te realiseren wat hoe langer hoe minder waarschijnlijk lijkt: het behoud. Natuurlijk zijn er nog 24 punten te verdienen, om te beginnen zondag op het veld van Tienen, maar met amper vijf zeges in de eerste dertig wedstrijden zal de groep van Kevin Nicaise nu op korte termijn boven zichzelf moeten uitstijgen. Doen ze dat niet, dan moeten de Steenbakkers zich voorbereiden op een seizoen in tweede nationale en is het de vraag welke rol eigenaar Nathan Crockett dan nog zal spelen? We vroegen het hem zelf.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.