Elke Broothaerts en Wouter Thielemans zijn op roadtrip door Europa met hun kleuters Oscar (5) en Ella (3).
Volledig scherm
PREMIUM
Elke Broothaerts en Wouter Thielemans zijn op roadtrip door Europa met hun kleuters Oscar (5) en Ella (3). © Elke Broothaerts en Wouter Thielemans

Hoezo corona? Mechels gezin met kleuters op roadtrip door Europa: “Ella en Oscar leren rekenen met dennenappels of schelpjes”

De Grand Canyon in Amerika of de Rocky Mountains in Canada: Oscar en Ella zijn nog maar vijf en drie, toch hebben ze al meer van de wereld gezien dan velen onder ons. En corona of niet, ook nu hebben mama Elke (36) en papa Wouter (39) uit Mechelen hun kroost meegenomen op een trip van zes maanden met de camper door Europa. Maar hoe regelen ze dat allemaal? Hoeveel budget voorzien ze? En wat met die vervelende quarantaineregels? Vanop de bergen in Sardinië leggen ze ons uit hoe roadtrippen ook in coronatijden ‘heaven on earth’ kan zijn. 

5 reacties

 • Russ Passe-Montagne

  6 maanden geleden
  Die kinderen krijgen ongelofelijke levenslessen. Beter dan in duffe lokalen leerstof ingepompt te krijgen en kans te lopen gepest te worden en ze hebben ouders die er altijd voor hen zijn. Bewonderenswaardig!
 • Ellie Dubois

  6 maanden geleden
  Zo leuk als kind om de natuur en de seizoenen te kunnen ontdekken, wat een leerschool. Die ervaringen zullen ze de rest van hun leven meenemen.
 • stefan crama

  6 maanden geleden
  Eigenlijk niets om fier over te zijn. Vooral tof voor de ouders want de kinderen hebben geen besef wat ze zien.
 • Gerda Heyndrickx

  6 maanden geleden
  Egoisten !! Kinderen worden maar meegesleept. Hebben veel meer aan kindjes van de klas en de buurt om mee te spelen.
 • John Marston

  6 maanden geleden
  Mooi en tof maar tegen dat die kinderen 12 zijn weten ze al niet meer dat ze in Amerika geweest zijn..
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.