Mikhail Bolshakov (21) maakte zijn moeder Vera op 14 december op beestachtige wijze af.
Volledig scherm
PREMIUM
Mikhail Bolshakov (21) maakte zijn moeder Vera op 14 december op beestachtige wijze af. © RV

Het verhaal van de Mechelse kannibaal ging de hele wereld rond: zoon (21) stikt in baarmoeder van vermoorde moeder (48)

Het moet één van de gruwelijkste moorden zijn geweest in de recente geschiedenis van Mechelen en ver daarbuiten. Midden december 2008 vermoordde de 21-jarige Mikhail Bolshakov zijn moeder Vera (48). Nadien probeerde hij haar op te eten. Hij stikte in de baarmoeder en belandde in een coma waar hij niet meer zou uit ontwaken. Heel de wereld volgde de feiten op de voet. Lees meer misdaadverhalen in dit dossier.

  1. We spraken exclusief met Carl De Schutter, de man die al 25 jaar in de cel zit voor de moord op Karel Van Noppen: “Samen afgestudeerd met Belkacem”
    PREMIUM

    We spraken exclusief met Carl De Schutter, de man die al 25 jaar in de cel zit voor de moord op Karel Van Noppen: “Samen afgestu­deerd met Belkacem”

    Vijfentwintig jaar na de moord op veearts Karel Van Noppen zit één dader nog altijd in de cel: Carl De Schutter (54), de man die de moord in opdracht van de hormonenmaffia organiseerde. Drie andere daders werden in 2009 vervroegd vrijgelaten. Het Laatste Nieuws kon exclusief met De Schutter spreken over Van Noppen, ‘buurman’ Freddy Horion en Fouad Belkacem. “Ik ben aan mijn 25ste jaar achter de tralies begonnen. Nog vier jaar te gaan. Die komedie over vervroegd vrijlaten mag stoppen.” Lees meer misdaadverhalen in ons dossier.