Een waterlek aan de Brusselpoort in Mechelen vernielde een deel van het wegdek.
Volledig scherm
PREMIUM
Een waterlek aan de Brusselpoort in Mechelen vernielde een deel van het wegdek. © David Legreve

Herstellingswerken aan gesprongen waterleiding gestart: “Maar oorzaak van breuk is nog niet bekend”

Technici van watermaatschappij Pidpa zijn maandagvoormiddag gestart aan de herstellingen van de gesprongen waterleiding ter hoogte van de Brusselpoort. Na de breuk stroomde er bijna zo’n vier miljoen liter drinkwater weg. Enkele kelders liepen onder water. Over de oorzaak van de breuk is momenteel nog niets bekend.

  1. Yannis Augustynen (Rupel Boom) over oproep van aanvoerders uit eerste nationale: “We wíllen voetballen, maar niet ten koste van alles en iedereen”

    Yannis Augustynen (Rupel Boom) over oproep van aanvoer­ders uit eerste nationale: “We wíllen voetballen, maar niet ten koste van alles en iedereen”

    De aanvoerders uit eerste nationale lanceerden dinsdagvanavond een oproep aan het adres van de Belgische voetbalbond om duidelijkheid te scheppen over de situatie in hun reeks. Aanleiding was het stopzetten van het voetbal in de amateurreeksen door Voetbal Vlaanderen en het voort organiseren van wedstrijden in 1A en 1B volgens duidelijke protocollen, maar met eerste nationale als grijze zone. Ook voor Rupel Boom-kapitein Yannis Augustynen is de maat vol.